Fysiotherapie


Fysiotherapie en Training Kemps & Rijf

  0492 382120
  E-mail
  Website

 

De Duivenakker 4
5735 JA Aarle-Rixtel

Waterhoenlaan 2a
5741 BB Beek en Donk

Molenstraat 2a
5737 BW Lieshout

Dorpsstraat 51
5708 GD Helmond (Stiphout)

 


Fysiotherapie en Training Kemps & Rijf is een toonaangevende regionale praktijk met vestigingen in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Lieshout en Helmond (Stiphout). Onze HCA certificering garandeert een kwalitatief  hoogwaardige behandeling, waarbij wij werken vanuit het oogpunt van de patiënt/cliënt. Dit merkt u al bij het maken van een afspraak, want ons streven is om een eerste afspraak binnen 48 uur na melding in te plannen. Zo kunt u snel beginnen aan uw herstel.

Fysiotherapie & Training Kemps & Rijf beschikt over een kwalitatief hoogwaardig team van specialisten met jarenlange praktijkervaring op het hoogste niveau. Wij werken nauw samen met de specialisten en huisartsen waardoor we kort lijntjes hebben.

Wij zijn kartrekker van MediPoort waardoor wij regionaal multidisciplinaire zorg kunnen bieden. Fysiotherapie & training Kemps & Rijf beschikt niet alleen over een hoogwaardig opgeleid team maar ook over up-to-date faciliteiten en de meest geavanceerde apparatuur ( o.a. echografie, shockwave en EPTE).

Ons dynamisch team van specialisten hebben allemaal succesvol een master opleiding gevolg(of zijn in opleiding). Hierdoor kunnen wij onze patiënten/cliënten continuïteit in kwaliteit garanderen. Daarnaast bieden wij transparantie in onze werkzaamheden. Dit alles heeft ons een voorkeuspositie opgeleverd bij de verschillende zorgverzekeraars (o.a, CZ, VGZ, menzis etc.).

Wij hebben een progressieve visie op fysiotherapie en revalidatie waarbij een persoonlijke benadering en begeleiding centraal staat.