Keelzorg


Keelzorg

De Duivenakker 4
5735 JA Aarle-Rixtel

 

Lid NVLF

KP-registratie

Ervaren, gespecialiseerd en zelfstandig geregistreerd logopedist.

 Heb je last van hoesten, slikken, een vervelend gevoel in je keel, kuchen, boeren, hikken, kokhalzen, hyperventilatie of problemen met je ademhaling of je stem? Dan is KEELZORG dé oplossing voor jou!

KEELZORG is gespecialiseerde logopedie voor onderzoek en behandeling van diverse keelklachten.

 


Anders kijken naar keelklachten
Het eerste bezoek aan KEELZORG start met een analyse van je klacht kijkende naar oorzaken, triggers en in stand houdende factoren.

Persoonlijke aanpak
De behandeling bestaat uit psycho-educatie, visualisatie en een lichaamsgerichte aanpak op maat.
Je krijgt inzicht hoe jou lichaam, brein, emotie en gedrag samenwerken in relatie tot je klacht.
Het is essentieel dat jij écht begrijpt hoe het bij jou werkt omdat veel processen onbewust gaan.

Snel resultaat
Geen langdurige trajecten. Het behandelgemiddelde bij KEELZORG is extreem laag. Met een paar consulten worden je klachten minder of kun je zelf aan de slag met adviezen en oefeningen om er anders mee om te gaan.

Samenwerking
Binnen Medipoort weten behandelaars elkaar te vinden.
Zo wordt er samengewerkt met osteopaten, manueel therapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, diëtisten, psychologen, haptonomen voor een nog betere analyse of resultaat.

Verwijzingen komen via specialisten zoals longartsen, MDL-artsen, Neurologen, KNO-artsen, huisartsen, praktijkondersteuners, collegae logopedisten en andere paramedici.

Je kunt ook zonder verwijzing bij KEELZORG terecht.

Mark, 43 jaar
“Super blij dat ik in contact ben gekomen met Keelzorg. De kennis, kunde en passie van Nicolette hebben mij zeer verrast. Het resultaat van mijn hoestprobleem, waar ik al jaren last van had, is in een woord geweldig!”

Willem, 49 jaar
“Ik ben reeds járen onder behandeling van KNO artsen. Heb chronische klachten waardoor ik veel moet schrapen, kuchen en hoesten. Als bijkomstig probleem heb ik ook slaapapneu, waardoor ik met een CPAP moet slapen. Nicolette heeft door uitleg, zowel anatomisch en visuele verbeelding mij kunnen overtuigen van het probleem. En op een heel bijzondere en deskundige manier. Het helpt!”

Irene, 29 jaar
“Via een andere logopediste werd ik doorverwezen naar Keelzorg, omdat Keelzorg zich gespecialiseerd heeft in slikproblemen. Heb meer als een jaar rondgelopen met het probleem dat ik mijn voedsel niet goed kon doorslikken. Maar na 3 afspraken was ik zo goed als van mijn probleem verlost, dit had ik dan ook niet verwacht. Ik kan Keelzorg alleen maar aanbevelen!”

Henk, 51 jaar
“Na een paar behandelingen had ik voldoende handvatten gekregen om meer greep te krijgen op mijn langdurige hoestklachten. Ik heb heel veel baat bij haar professionele aanpak.”

Irene, 42 jaar
“Na corona te hebben doorgemaakt had ik lang veel last gehouden van benauwdheid en pijn tussen de schouderbladen. Na 2 afspraken had ik al zoveel verbetering. Een erg kundige Logopedist. Ik ben tevreden en klachtenvrij!!”

Ben, 63 jaar
“Ik ben op een heel prettige en zeer deskundige wijze van mijn stem-  en globusklachten af geholpen. Na de eerste behandeling was er vrijwel direct verbetering merkbaar. De klachten waren na de vierde behandeling totaal verdwenen én zijn nog steeds weggebleven.
Ik kan Keelzorg van harte aanbevelen!”

Loop jij rond met keelklachten?
Ben je benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen?
Kijk eens op mijn website en stuur me een persoonlijk bericht via 0611467186 of mail naar nicolette@keelzorg.nl

Ik help je heel graag verder!