Psychologie


Psychologie

De Duivenakker 4
5735 JA Aarle-Rixtel

 


Onderweg naar een zo energiek en tevreden mogelijk leven?

Daarin kan ZIJN psychologie een tussenstop zijn.
Onze ontwikkeling staat nooit stil, maar op het moment dat er sprake is van mentale problemen als bv somberheid, angst, trauma, boosheid, verslaving en middelengebruik, kan het zo wel voelen. ZIJN psychologie is een plek waar we samen kijken hoe jij je ontwikkeling weer kunt vlottrekken en zijn natuurlijke cadans weer kan terugvinden. Bij ZIJN Psychologie gaan we uit van 3 belangrijke peilers om het mentale en fysieke herstel weer op gang te brengen, nml psychologie, voeding & leefstijl

Bij ZIJN Psychologie kun je terecht voor een psychologische behandeling binnen de basisggz, voedingspsychologie, coaching en supervisie.

Basisggz

Dit gaat om een traject van gemiddeld 9 gesprekken. We starten met een intakegesprek waarin we een overzicht krijgen van waar je vandaan komt, waar je graag naar toe wil en waar ik als psycholoog zou kunnen ondersteunen. Ik zal aan de hand van dit gesprek een (werk)diagnose stellen en een behandelplan opstellen. Eveneens kan je zelf opmaken of je een traject met mij zou zien zitten, of de ‘ klik’ er is. Vervolgens kunnen we met de behandeling van start. Het kan natuurlijk zo zijn dat er redenen zijn waarom dat een diagnose stellen nog niet gaat, of om aan te nemen dat ZIJN psychologie niet de juiste plek is, dan wordt dat ook besproken en krijgt je indien nodig suggesties mee voor een goed vervolg.

Coaching

Het is ook mogelijk dat je graag jezelf verder wilt ontwikkelen, maar dat er geen sprake is van een diagnose. Ook dan ben je van harte welkom bij ZIJN psychologie.

Voedingspsychologie

Voedingspsychologie kan ik inzetten als je geïnteresseerd bent in hoe voeding, je gemoedstoestand en je energieniveau samenhangen. In hoe je via voeding en leefstijl een belangrijke stap naar mentaal herstel kan zetten en patronen kan doorbreken. Er is veel wetenschappelijk positief bewijs over dat bijvoorbeeld angsten en depressie samenhang hebben met dat wat iemand eet en iemands leefstijl. Deze tak van ZIJN psychologie is nog volop in ontwikkeling en volgt de nieuwe ontwikkelingen op de voet. De voedingspsychologie nieuw is in Nederland wordt (nog) niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Supervisie

Orthopedagogen en Psychologen die zich moeten herregisteren voor de SKJ en of de NVO zijn van harte welkom om zich te melden voor supervisie.

Voor meer informatie zie mijn website www.zijnpsychologie.nl
Of neem contact met me op via 06-82080814 of Lvanderwielen@zijnpsychologie.nl